Бъдещи дейности

Нашите бъдещи дейности

СветЪ ООД постоянно работи по нови идеи за услуги и продукти, които да предложи на пазара. Имаме късметът да сме партньори с множество фирми, институции, организации и специалисти в различни сфери. Това ни прави предпочитан партньор при разработването и реализирането на идеи.

СветЪ ООД работи за проникване със свои продукти и услуги на пазарите в следните сектори:

Здравен туризъм и лечебни медикаменти
Енергийни ресурси и образование
Хранопроизводство и космически технологии
Геном компютри и телепортиране
Здраве Енергия Храна Геном

Здравен туризъм и лечебни медикаменти

В СветЪ ООД вярваме, че здравният туризъм е перспективна насока от гледна точка на даденостите, с които разполага България и региона, в който се намира. Това съчетано с качествена чиста храна и иновативни енергийни процеси, може да бъде водещ поминък за голяма част от българските граждани.

Енергийни ресурси и образование

Ние в СветЪ ООД знаем, че всяка енергия е преработена друг тип енергия и по-важно е да знаем как да използваме правилно точно толкова енергия, колкото имаме нужда. Имаме идея да навлезем на този пазар с уреди и услуги по тези въпроси.

Хранопроизводство и космически технологии

СветЪ ООД възприема храната за вид енергия, която представлява жизнената стока за нашия организъм като човешки същества. Ние имаме идеи как да се съчетаят и другите видове енергия, особено на база космически технологии с хранопроизводството.

Геном компютри и телепортиране

СветЪ ООД е правоносител на правата на марката GENOME COMPUTERS и работи по реализирането на концепция за геномен компютър, който да съчетава и технологията за телепортиране на нано-частици информация.

Връзка с нас

  • гр. София,
    бул. "България" 110
  • +359 889 691 739
    +359 2 471 53 24
  • office@svetu.com
    firma@svetu.com

Брошура

Прегледайте нашата брошура, за да придобиете повече представа за нашите дейности и как можем да си бъдем взаимно полезни.

X