УНИКАЛНОСТ

 

   

 

СветЪ предлага на българския пазар нови услуги и продукти, непознати до сега на българския потребител.

 

Високото качество на продуктите и изпълнението на услугите допринася за развитието на фирмата и утвърждаването й пред нашите клиенти.

 

СветЪ е изцяло съставен от млади специалисти. Средната възраст е 27 г., а равенството между половете е приоритет.

 

СветЪ основно се занимава с предоставянето на услуги и реализирането на продукти, които са предимно насочени към съвременното модерно общество.

 

СветЪ притежава възможности за пълно и комплексно обслужване на своите клиенти.

 

Вижте нашите клиенти

 

 

ПРОФИЛ

 

   

 

СветЪ работи в сферата на – издателска, журналистическа, рекламна, изработка на всякакъв вид мултимедийни продукти, организиране и провеждане на инициативи, кампании и мероприятия и всякаква друга дейност разрешена от закона.

 

СветЪ работи, преобладаващо с млади хора, като работата включва услуги и много проведени и безвъзмездно подкрепени инициативи от структурите на СветЪ и партньорски организации.

 

СветЪ е модерна фирма, която просперира сигурно и постепенно и равномерно разширява своята гама от услуги, дейности и продукти. Регулярно подпомага благотворителни инициативи в полза на обществото. Представлява се от г-н Димитър Мандраджиев - управител на компанията.

 

Вижте повече за управлението

 

 

ИСТОРИЯ

 

   

 

Идеята за СветЪ води началото си от 1999 г. като продукт на група амбициозни младежи - първият онлайн училищен вестник "СветЪ". За кратко през 2002 г. в-к "СветЪ" има свой печатен вариант. В последствие през 2003 г. в-к "СветЪ" спира да съществува за период от почти 1 година. На 14 февруари 2004 г. дейността е възобновена по идея на г-н Димитър Мандраджиев и излиза първия брой на онлайн изданието Интернет Младежка Медия "СветЪ". В следващите 18 месеца идеята СветЪ се разраства и се започва предлагането на нови услуги и развитието на нови онлайн издания.

 

През 2005 г. г-н Димитър Мандраджиев внася необходимия капитал за основаването на СветЪ ООД, в която фирма има още 1 съдружник. Фирмата още не е обявена на фондовата борса.

 

Вижте цялата история на СветЪ

 

 

НОВИНИ

 

   

 

3.01.2017 г. - СветЪ днес имаше първи работен ден за 2017 г. Пожелаваме на всички наши клиенти, приятели и контрагенти да имаме още по-успешна и още по-доходоносна година.

 

13.12.2016 г. – СветЪ актуализира електронното дисково приложение на фима КАПРОНИ: www.caproni.bg

 

13.11.2016 г. - СветЪ през текущия и завършил днес политически предизборен сезон, беше предпочитан партньор на множество политически субекти за техните кампании.

 

05.11.2016 г. – СветЪ отново подкрепи провеждането на OpenFest 2016 в концертна зала България като осигури техническо обезпечаване за визуалната и светлинна част на събитието.

 

Вижте всички новини

 

 
 

СветЪ извършва висококачествени услуги на разумни цени.

 
 
   

© 2003 - • www.firma.svetu.com • „СветЪ“ ООД • Всички права запазени!
Условия за ползване І Правен статус

Потърсете ни на +359 889 69 17 39

Страница е изработена от студио „СветЪ Дизайн“